dilluns, 12 de maig del 2008

Què serà?

Fa dies que la notícia corre per aquí i per allà. Bé, només fa 3 o 4 dies, però ja em té ben intrigada.

Es veu que el telescopi Chandra, que està trobant objectes molt antics, ha trobat una cosa a la nostra galaxia que fa més de 50 anys que es busca.

Ja són ganes de fer pensar a la gent... no ho podrien anunciar així, sense més, o al dia següent? No, han d'esperar una setmaneta!

Al primer enllaç hi ha un enllaç des d'on es podrà sentir l'anunci en directe. Això serà dimecres, crec que a les 7, hora catalana (si algú creu que estic equivocada, que avisi...) Serà el dimecres, a la 1 del migdia, hora UTC-4. Crec que això són 6 hores de diferència amb Catalunya...

(De pas, a aquesta hora estaré intentant fer entendre alguna cosa a algun alumne, així que no ho podré sentir... Si algú em vol enviar un sms perquè ho vegi just sortir de classe, li agrairé :-) És broma, eh! No estic tan malament!!! O sí...)

6 comentaris:

Anna ha dit...

el dan diu que serà a les 5, a veure qui l'encerta! :P

Matgala ha dit...

Sí, ja ho he vist. En un altre lloc també vaig veure que seria a les 5, però ho vaig buscar al google, i una era UTC - 4, i nosaltres estem a UTC + 2 (crec que era alguna cosa així...) I així són 6 hores de diferència, no?

Jo no ho podré veure. Tinc una classe particular de 18:20 a 20:20. Com a molt, si és a les 5 i no es col.lapsa la pàgina...

Anna ha dit...

ho he sentit en directe, ueeeee! i acabo d'explicar el que he entès al blog, espero no haver dit gaires barbaritats!

Matgala ha dit...

Oh! Quina sort!!! A les 7? :-D

Doncs vaig al teu blog a mirar què dius, perquè... a la pàgina de la NASA m'és impossible entrar-hi ara. Massa trànsit?

Anònim ha dit...

Hola, acabo de visitar el teu blog per primera vegada pq anava d'astronomia. Però quina grata sorpresa que també va d'escacs!! Sóc un adicte al chessbase, encara que com a jugador deixo una mica que desitjar.
Enhorabona pel teu blog i ens veiem per aquí.

Matgala ha dit...

Gràcies, Dodger. El blog està una mica mort, però mira, de tant en tant vaig fent :-)

Ah! I si hi ha una cosa que predomini aquí, a part del problema setmanal... diria que són els escacs :-)