dilluns, 10 de desembre del 2007

Quantes partides?

Ahir, després de veure una base de partides molt més ordenada que les meves (buf! Que sóc una desordenada no cal que m'ho recordi ningú) em vaig preguntar quantes partides dec haver jugat a la meva vida. I em refereixo a partides de competició, sense comptar ràpides i semi-ràpides. O sigui, partides amb planilla.

Vaig fer un compte ràpid, i vaig comptar que unes 500. A saber.

Vaig revisar totes les meves bases de dades. Una que es titulava "antics", on només hi havia xorrades i cap partida de competició. Una altra que es titulava "90s", i que té les partides més velles que tinc entrades, però que comença al 1995, quan jo ja feia uns anys que jugava. I després, a partir dels 2000, una base amb les partides de cada any. Un any només hi tinc entrades 5 partides, i vaig jugar 3 torneigs, a part del per equips... Així que en falten unes quantes.

Les planilles antigues les tinc totes guardades en una carpeta, però segur que alguna s'ha perdut pel camí. Les noves estan repertides per l'habitació i, quan menys m'ho espero, en trobo alguna...

El recompte final m'ha portat... 322 partides! En 8 anys, perquè hi ha el meu parèntesis i les partides antigues que no estan passades.

Prometo recuperar les partides antigues i crear una base amb totes les partides, almenys amb totes les que hagi conservat la planilla. Quantes partides tindré? S'accepten apostes.

2 comentaris:

CER ha dit...

15 de desembre de 2007

Dilecta Matgala:

Crec que, sumant les 322 partides en 8 anys, les antigues que encara no ha passat, les noves disperses per la casa i les properes que jugarà, crec que, a finals d'any, en tindrà:

510 partides!

Atentament,

CER

Matgala ha dit...

Doncs a veure si és veritat. El recompte em portarà molt de temps, perquè m'agradaria passar totes les partides antigues. Però quan l'hagi fet, ja diré el què.