divendres, 25 de gener del 2008

Comença el per equips!!!

Aquest cap de setmana comença el campionat de Catalunya per equips, el campionat amb més participació de tota Catalunya.

Molts jugadors que només juguen el per equips (i no miro a ningú...) tornaran a jugar aquests dies.

La gràcia de tot plegat suposo és això: jugar per equips. Almenys en els equips petits, la gràcia està en un grup de gent, sempre els mateixos, els que fa anys que estem allà mateix, que lluitem junts per aconseguir els punts. I, sobretot, el fet de convertir un esport tan individual com els escacs en un esport d'equip. Pots perdre una partida, però si l'equip guanya, doncs estàs content igualment. O pots guanyar i que no serveixi perquè l'equip guanyi. O, com em passa a mi sempre (per què sempre sóc l'última d'acabar?), tenir la pressió de que l'equip guanyarà, empatarà o perderà depenent del que facis tu (no suporto aquesta pressió!!!)

Però sempre hi ha bon humor i, en general, no hi ha problemes (ejem... com aquest any tingui tants problemes com l'any passat, m'ho faré mirar...). Algú s'imagina alguna competició per equips on no hi hagi àrbitre i que la cosa rutlli?

Aquest primer diumenge ens toca el Guixolenc B. L'any passat estava a segona, però tenen un bon equip. Almenys l'equip teòric titular, diria que és millor que nosaltres... Però que siguin millors sobre el paper no vol dir res... Tampoc volen dir res les
estadístiques que hi ha a la pàgina. No sé d'on les han tret, realment. Qui es creu que tinc un 63.3% de victòries, un 16.7% de taules i un 20% de perdudes? Si jo faig moltes més taules!!! O no? :-)

Segurament diumenge a la tarda aquí ja hi hagi el resultat... Però aquest any espero anar informant per aquí (així li dóno una mica de vida al blog...)

1 comentari:

Anònim ha dit...

m'Hadereixo al sentit del teu escrit. Nosaltres tambe som una copia del que comentas.
Agrait de que visitesis el nostre nou blog.
Kaplan
Club d'escacs l'Estany